SURF Valby


SURF Valby er navnet på den boligsociale helhedsplan i Valby/Vigerslev, der dækker de tre almene boligområder: Folehaven (3B), Valbyejendommene (3B) og Hornemanns Vænge (PAB). Projektet startede i januar 2017 og varer til og med december 2020.

Helhedsplanen er finansieret af Landsbyggefonden, Københavns Kommune, samt Boligforeningerne 3B og PAB. Visionen med indsatsen er at skabe et trygt og attraktivt boligområde med aktive beboere, stærke civile fællesskaber og netværk, der også rækker ud i den omliggende by.

SURF står netop for Sammenhold, Udvikling, Respekt og Fællesskab – begreber udvalgt af områdets unge, som en beskrivelse af et godt sted at bo. Vores opgave er, i fællesskab med beboerne, at skabe et trygt og attraktivt boligområde, med beboerdrevne aktiviteter og stærke fællesskaber.

Hver måned kommer der en ny kalender op at hænge i alle opgangene, hvor du kan se de aktiviteter, der er planlagt i forvejen. Spændende tilbud bliver også hængt op i opgangene. Derudover tillader vi os én gang i mellem at smide en flyer i postkasserne, når det gælder nogle helt særlige tilbud.

Du kan følge med på facebook i gruppen ”VORES VALBY-EJENDOMME”, på SURFs egen facebookside (SURF Valby) eller på instagram (@surfvalby). SURF har også en hjemmeside – www.surfvalby.dk – som du er velkommen til at kigge på.

Du er meget velkommen til at komme forbi Biksen på Vilhelm-Thomsens-Allé 15 til en kop kaffe og høre mere om SURF og aktiviteter, der foregår i øjeblikket

Måske har du endda selv nogle idéer, der kan glæde boligområdet og fællesskabet. Vi står altid klare til at starte noget nyt!

VI glæder os til at møde dig nede i Biksen på Vilhelm-Thomsens-Allé 15!

SURFerne