Søg støtte til aktiviteter


Står man med en god ide til en aktivitet til glæde og gavn for Valbyejendommenes beboere hører vi gerne fra jer. De sidste mange år er der blevet lavet beboer initiativer til beboerdage, fastelavn og andre lignende aktiviteter. Vi elsker når beboerne tager initiativ, og giver gerne finansiel støtte til disse aktiviteter.

Der er dog nogle krav der skal opfyldes for at vi i bestyrelsen kigger på ansøgt støtte. Først og fremmest skal aktiviteten være til glæde og gavn for alle Valbyejendommens beboere. Vi støtter derfor ikke projekter der kun er målrettet en meget snæver gruppe, da dette ikke kan forsvares overfor alle de andre beboere rent økonomisk. For det andet skal vi i bestyrelsen modtage et detaljeret skriv omkring hvad det er der ønskes støtte til, hvornår aktiviteten skal afholdes, samt hvor mange der har mulighed for at deltage. For det tredje kræver vi et budget, hvor vi kan se hvordan pengene skal bruges, samt hvad de skal bruges på.

Ansøgning om støtte skal sendes til bestyrelsen pr. mail på adressen bestyrelsen@valbyejendommene.dk og emne feltet skal indeholde emnenavnet ansøgning til aktivitetsstøtte.