Støj


Da Valbyejendommene er nogle gamle bygninger, er de desværre ikke så godt isolerede. Dette gør desværre at man af og til kan opleve støjgener i ejendommen. Her vil du finde informationer om i hvilke tidsrum det er tilladt og larme, og hvad du kan gøre hvis du oplever larm fra naboer eller lignende.

Brug af radio, fjernsyn, musikinstrumenter m.v. skal ske med fornødent hensyntagen til øvrige beboere mellem kl. 22.00 og kl. 8.00.

Generende støj – herunder motorstøj indenfor bebyggelsen – er ikke tilladt. Slagboremaskiner o. lign. må kun benyttes hverdage mellem kl. 8.00 og kl. 19.30, lørdage mellem kl. 10.00 og 14.00 og søndage mellem kl. 10.00 og kl. 12.00. Vaskemaskiner må ikke benyttes udenfor tidsrummet kl. 8.00 til 19.30.

Smækken med dører, råben, skrigen, og højlydte skænderier, er noget mange oplever gener med. Vi kan kun opfordre til at man tænker lidt mere over sin adfærd, og i en tidlig alder også lærer sine børn at efterfølge disse regler.

Man kan som beboer benytte sig af den generelle hovedregel, og spørge sig selv om det er noget der ville genere en selv.

Nabogener


Oplever du meget støj fra din nabo, underboer, eller beboere i naboopgangen, anbefaler vi i første omgang at du tager teten i egen hånd og indgår i dialog med vedkomne.

Dette kan både være mundtligt eller via. et skriv. Det er også tilladt at sætte et skriv op i opgangen, hvor man kan appelere til folk, omkring at det ville være dejligt hvis der blev vist mere hensyn. Det er dog ikke tilladt at udstille nogen i opgangen, eller lave et verbalt opslag, der angriber en anden beboer.

Har du prøvet og indgå dialog, og støjgenerne forsat forsætter, så anbefaler vi at du kontakter os i afdelingsbestyrelsen eller ejendomskontoret.