Uønskede reklamer


Det opleves desværre at der er mange der modtager reklamer de ikke ønsker. I stedet for at gå ud med disse reklamer, ender de ofte i opgangen enten på gulvet eller oven på postkasserne. Dette er ikke tilladt, og udgør reelt set en brandrisiko samt gene forandre beboere som kan falde i dem, eller ikke kan komme til deres postkasser.

Modtager du uønskede reklamer er der fire forskellige ordninger du kan vælge mellem. Disse kan ses her under, samt er der en guide til hvordan du slipper af med de uønskede reklamer. De fire muligheder er følgende:

– Reklamer Nej Tak: Slip for reklamer uden dit navn på.

– Reklamer og gratis aviser – Nej Tak: Slip for reklamer og ugeaviser uden dit navn på.

– NejTak+: Bestem selv, hvilke reklamer du får.

– Robinsonlisten: Slip for reklamer med dit navn på.

Slip for alle reklamer uden dit navn på


Tilmeld dig Nej Tak-ordningen for at slippe for reklamer, der ikke står din adresse på.

Du tilmelder dig ordningen digitalt hos FK Distribution med oplysninger om dit navn og adresse. Når du tilmelder dig ordningen, får du et klistermærke, du kan sætte på din postkasse.

Du modtager klistermærket et par uger efter, du har tilmeldt dig ordningen. 

Tilmeld dig Nej tak-ordningen nu

Slip for alle reklamer og ugeaviser uden dit navn på


Tilmeld dig ordningen Reklamer og ugeaviser – Nej Tak, hvis du hverken ønsker reklamer eller lokal- og gratisaviser uden din adresse på.

Tilmeld dig Reklamer og ugeaviser Nej Tak-ordningen nu

Vil du selv vælge, hvilke reklamer du modtager?


Vil du gerne have nogle reklamer, men ikke alle? Så skal du vælge Nej Tak+. Her skal du registrere dig digitalt og vælge de reklamer, du gerne vil modtage. 

Med Nej Tak+ klistremærket på din postkasse, kan du altså modtage udvalgte reklamer.

Tjek betingelserne grundigt, hvis du tilmelder dig Nej tak+-ordningen. Du kan være nødt til at sige ja tak til markedsføring fra andre annoncører på mail, sms, brev og sociale medier.

Overvej derfor, om det er ulejligheden værd, og husk, at du altid kan trække dit samtykke tilbage.

Tilmeld dig på NejTak+’s hjemmeside

Vil du på Robinsonlisten?


Vil du undgå reklamer med dit navn og adresse på? Så skal du tilmelde dig Robinsonlisten. Reklamer med navn og adresse er nemlig ikke dækket af Nej tak-ordningerne.

Reklamer med navn og adresse på kommer ofte fra fx ejendomsmæglere, aviser eller andre erhvervsdrivende, som har indhentet navne og adresser til deres markedsføring.

Tilmelder du dig Robinsonlisten, må telefonsælgere heller ikke ringe til dig. Der kan gå op mod tre måneder, før din tilmelding til Robinson-listen træder i kraft.

Tilmeld dig Robinson på borger.dk